Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 24 de juliol de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 24 de juliol de 2007

oficina antifrauEs tracta d'una iniciativa per preservar la transparència i la integritat de les administracions i del personal al servei del sector públic. El control de l'Oficina l'exercirà el Parlament, que en garantirà la independència i en controlarà l'actuació.


 

aeroportAquesta nova fase, que es licitarà per 23 milions d'euros, inclou l'execució de la terminal provisional i les instal·lacions annexes i es preveu que s'adjudiqui aquest mateix estiu.


 

autocarsEn total es destinaran 4,2 milions d'euros al finançament de serveis públics de transport de passatgers iniciats l'any 2006 a la regió Metropolitana de Barcelona. Es tracta de dues noves línies d'autobús i de l'increment de freqüències en unes altres quatre línies.


 

muntanyaS'Invertiran 10,9 milions d'euros a la millora dels accessos i a la dinamització de les zones i comarques de muntanya i 1,2 milions d'euros es destinaran a subvencions per a millores paisatgístiques al litoral. S'aprova també, la millora d'accessos i qualitat de vida a la muntanya.


 

recepte electrònicaS'han dispensat gairebé 30.000 receptes electròniques des de la implantació de la recepta electrònica. La iniciativa facilita i fa més segures les prescripcions de la sanitat pública.


 

llars d'infantsEs concediran ajuts de 800 euros a uns 12.000 alumnes. Els ajuts sumen un import global de 9,6 milions d'euros i tenen per objectiu minorar les quotes que els usuaris abonen per aquest servei.


 

joves empresarisLa mesura forma part del Programa de Crèdits d'Emancipació, que avala també crèdits per accedir a un habitatge i millorar la formació. El Govern avalarà crèdits per valor d'1,2 milions d'euros.


 

catalàEl Govern subvencionarà en 1.150.000 euros l'Obra Cultural Balear (OCB) per impulsar activitats relacionades amb la promoció de la llengua i la cultura catalanes entre els anys 2007 i 2010.


 
Altres acords

Altres acords destacats han estat la participació del Govern de Catalunya per primera vegada en la formulació dels nous tractats de la Unió Europea, l'adequació d'equipaments socials, l'urbanització del soterrament dels FGC a Pallejà, la subvenció de 738.621 euros la Unió de Federacions Esportives de Catalunya i, finalment, el programa de descentralització del Departament d'Educació i el nomenament del nou equip directiu del Departament d'Agricultura i Acció Rural.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya