Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 17 de julio de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 17 de juliol de 2007

dia de la donaEl L'avantprojecte de llei crearà un fons de garantia per cobrir l'impagament de pensions alimentàries i compensatòries. El nou text permet que només es tinguin en compte els ingressos de les dones i no els de la unitat familiar per accedir a ajudes.


 

estudisDurant els propers 7 anys, la Generalitat destinarà 635 milions d'euros a finançar les inversions de les universitats, un 57,9% més que el període anterior.


 

empresaEl Govern ha aprovat avui un paquet de 48 mesures per simplificar els tràmits administratius i la normativa que afecta les empreses a Catalunya. L'objectiu és facilitar l'activitat econòmica amb menors càrregues de manera que suposi una reducció de costos per a les empreses tant en temps, com en diners.


 
Altres acords

El Govern de la Generalitat ha acordat presentar un conflicte de competència davant el Tribunal Constitucional en relació amb el Reial Decret 395/2007 regulador del subsistema de formació professional per l'ocupació. D'altra banda, també ha nomenat Joan Llort com a director general d'Actuacions Estratègiques i Política de Sòl i Pere Solà com a director general d'Urbanisme.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya