Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 10 de juliol de 2007 > Centre d'Assistčncia Primāria a la Garriga
Dimarts, 10 de juliol de 2007

El Govern construirā un nou Centre d'Assistčncia Primāria a la Garriga


El Govern ha aprovat avui destinar 3.400.000 euros al finanįament de les obres de construcciķ d'un nou Centre d'Atenciķ Primāria (CAP) a la poblaciķ de la Garriga, a la comarca del Vallčs Oriental.

L'Ārea Bāsica de Salut de la Garriga comprčn els municipis de l'Ametlla del Vallčs, Figarķ-Montmany, Aiguafreda i la Garriga, quatre nuclis de poblaciķ que, en els darrers anys, han tingut un important creixement demogrāfic. Per tal de donar resposta a aquest increment de poblaciķ es va preveure la construcciķ d'un nou Centre d'Atenciķ Primāria a la Garriga, així com les ampliacions dels de l'Ametlla del Vallčs i Figarķ-Montmany.

El Centre d'Atenciķ Primāria de la Garriga es construirā en un solar molt cčntric i ben comunicat, cedit per l'Ajuntament, i tindrā una superfície total construīda de 1.632 m2. Aquest cap, que és la capįalera de l'Ārea Bāsica de Salut, donarā servei a 20.000 usuaris.

El projecte executiu del nou centre es va acabar al marį d'aquest any i estā previst que a finals del mes de juliol s'adjudiqui l'obra. El concurs s'ha fet públic per un import d'obra de 3.400.000 euros i el termini d'execuciķ esperat és de 17 mesos.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya