Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 26 de juny de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 26 de juny de 2007

educacióTrilingüisme, autonomia i immersió són els tres eixos bàsics de les dues normatives que entraran en vigor l'any vinent en el primer cicle de l'educació primària i a primer i tercer d'ESO.


 

senyalització turísticaS'ha posat en marxa un procés per a la gestió i millora de la senyalització turística, definint una nova metodologia i un manual de disseny de cartells així com un sistema de classificació dels recursos turístics de cada comarca.


 

educacióEs destinen prop de 3,5 milions d'euros per a actuacions a l'IES Santa Eulàlia de Terrassa, al Camps Blancs de Sant Boi de Llobregat i al CEIP Josep Maria Ciurana també d'aquest població.


 

cooperació internacionalS'aprova l'obertura de la convocatòria de 2007 al 2009 destinada a les ONGD per a actuacions de programes de cooperació al desenvolupament i solidaritat internacional. Se subvencionaran programes de cooperació a l'Amèrica Central i del Sud, l'Àfrica subsahariana i la Mediterrània


 

homosexualEs tracta d'un nou organisme pioner a l'Estat i a Europa que permet la interlocució permanent entre el Govern català i la societat civil. El Consell treballarà en el debat i l'elaboració de les bases de la futura Llei contra l'homofòbia


 

Mosca negraEl Pla pretén prevenir i minimitzar els efectes de l'insecte lluitant directament contra les seves larves i informant la població. S'aplicarà a les Terres de l'Ebre, el Segrià i el Gironès i comptarà amb una dotació econòmica de 455.000 euros


 

bombersEl pressupost d'aquesta nova contractació és de 2.140.287 d'euros. El procés de renovació del parc mòbil dels Bombers de la Generalitat permetrà aquest any reduir considerablement la mitjana d'antiguitat dels vehicles.


 
Altres acords

Altres acords destacats ha estat la regulació de la denominació, símbols i del Registre d'ens locals de Catalunya, l'aval donat pel Govern a la celebració al Circuit de Catalunya del Gran Premi de Fórmula 1 de l'any vinent i l'atorgament a l'Ajuntament de Foradada la concessió d'una emissora municipal de ràdio.

També en la reunió del Consell de Govern, el conseller del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha informat sobre la temporada turística d'aquest estiu que ha arrencat amb una ocupació del 69% durant la primera quinzena de juny. L'Observatori de Turisme de Catalunya informarà quinzenalment de l'ocupació turística durant la temporada d'estiu per les 10 marques turístiques catalanes.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya