Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 26 de juny de 2007 > Ampliació de centres educatius
Dimarts, 26 de juny de 2007

El Govern destina gairebé 3,5 milions d'euros a l'ampliació de centres educatius


Les actuacions es duran a terme a l'IES Santa Eulàlia de Terrassa i a l'IES Camps Blancs i al CEIP Josep Maria Ciurana, tots dos situats a Sant Boi de Llobregat

El Govern ha acordat destinar 3.451.409 euros per dur a terme obres d'adequació i ampliació a tres centres educatius catalans, dos Instituts d'Educació Secundària (IES) i un Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP).

Concretament, el Govern ha autoritzat la signatura d'un conveni amb l'Ajuntament de Terrassa (Vallès Occidental) per a l'adequació de l'edifici de l'antic IES Vallparadís amb l'objectiu d'ampliar les instal.lacions de l'IES Santa Eulàlia, situat a la mateixa localitat. Aquesta ampliació, per un import de 1.827.000 euros, té per objecte l'adequació d'espais per a formació professional.

D'altra banda, el Govern destinarà un total de 1.624.409 euros a actuacions a dos centres educatius de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). Concretament, executarà obres d'ampliació a l'IES Camps Blancs, per un import 645.112 euros, per l'ampliació de quatre aules i un taller per formació professional, i d'altra banda, destinarà 979.297 euros a les obres d'ampliació i adequació de la planta baixa del CEIP Josep Maria Ciurana.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya