Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 19 de juny de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts 19 de juny de 2007

Hospital de Sant PauL'objectiu és restablir l'equilibri patrimonial i sanejar els comptes de la Fundació que gestiona l'Hospital de Sant Pau, que presentava unes pèrdues acumulades de 282 milions d'euros. El centre atén anualment més de 32.000 malalts ingressats i més de 150.000 urgències.


 

política marítimaCinc departaments han elaborat un informe sobre política marítima, en resposta a una consulta pública feta per la Comissió Europea respecte de la necessitat d'establir un política comuna pel que fa als mars i oceans i el seu paper a Europa.


 

delta ebreL'objectiu del Govern és elaborar l'estudi durant aquest any per aprovar-lo a finals del 2008. El pla s'aprovarà a començaments de 2009 i regularà la mobilitat pública i privada, l'aparcament i el transport de mercaderies.


 

regants Ebre Els regants beneficiaris de la infraestructura de reg de suport que es construirà a Flix i Riba-roja d'Ebre, a la zona de Monredons-Valls, hauran d'aportar 1.667 euros per hectàrea regable. El pagament es farà efectiu a partir de l'arribada de l'aigua a les finques respectives.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya