Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 12 de juny de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts 12 de juny de 2007

creu de Sant JordiEls guardonats han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la tasca de defensa de la seva identitat i de restauració de la seva personalitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. L'acte de lliurament tindrà lloc el proper dia 26 de juny en un acte solemne al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat.


 

educacióProp de 20.000 alumnes es beneficiaran dels ajuts a les associacions de mares i pares d'alumnes. Les subvencions s'incrementaran el curs vinent un 36% respecte al curs passat.


 

turismePer dur a terme aquest Mapa Nacional de Recursos Turístics Intangibles es preveu l'elaboració de 40 informes sobre temes d'història de Catalunya amb interès turístic analitzant els vincles amb fets històrics d'altres països, de manera que el turista estranger pugui conèixer esdeveniments relacionats amb la seva pròpia història.


 

Eix del Llobregat Es destinen 1,9 milions d'euros per millorar l'accessibilitat a l'Eix del Llobregat entre Navàs i Puig-reig. La tardor vinent començaran els treballs a la GI-533 al terme de Bescanó, amb una inversió prevista de 3 milions d'euros


 

Josep Puig i CadafalchS'ha aprovat avui l'adquisició del fons personal de l'arquitecte, historiador de l'art i polític Josep Puig i Cadafalch, i un dels artífexs del modernisme català, per l'import d'1.442.000 euros. L'arxiu està format per més de 400 capses.


 

Institut Català de FinancesL'ICF obté, el 2006, uns guanys de 0,6 milions d'euros, davant els 5 milions de pèrdues de l'any 2004, i el seu balanç consolidat és de 2.228 milions d'euros. L'entitat compleix els objectius fixats al Pla estratègic 2004-2007, un any abans del previst.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya