Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 5 de juny de 2006

Cercador d'acords

  


Dimarts, 5 de juny de 2007

donesLes actuacions del V Pla d'Acció i desenvolupament de les polítiques de dones a Catalunya (2005-2007) han estat assolides en un 70% els seus dos primers anys.


 

menors marroquinsS'ha signat un conveni que permetrà el desplegament del programa Catalunya-Magrib que promou el retorn dels menors dels centres de la Generalitat.


 

joventutEl Govern ha aprovat els Estatuts de l'organisme, creat per Llei el maig del 2006. L'Agència abordarà especialment accions i polítiques destinades a fomentar l'emancipació del jovent.


 

mèdicaUn Decret regula aquest dret, la mesura permet contrastar un diagnòstic o un tractament en determinades circumstàncies d'especial gravetat. Es podrà sol·licitar una segona opinió mèdica en alguns casos: diagnosi de certes malalties degeneratives progressives o en un transplantament, entre d'altres.


 

fruitesEls destinataris del Decret són les organitzacions de productors i els ramaders, que aprofiten aquests productes per fer adob orgànic o bé aliment per als animals.


 

ciritAquesta Comissió té atribuïdes funcions executives, com a òrgan de suport del ple, i actua com a òrgan d'orientació i seguiment de les polítiques de R+D+i del Govern.


 

Barcelona Bridal Week 2007Aquest certamen de moda nupcial, que aglutina la Passarel·la Gaudí Núvies i el Saló Noviaespaña, és un referent internacional en moda nupcial i aparador de les darreres tendències en vestits de núvia i complements.


 

C-32Amb una inversió d'1,6 milions d'euros el nou enllaç permetrà millorar la fluïdesa i la seguretat del trànsit de la zona. Es preveu que les obres comencin la propera tardor i finalitzin el proper estiu.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya