Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 29 de maig de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 29 de maig de 2007

DependènciaProp de 200.000 persones es beneficiaran del desplegament d'aquesta Llei de prestacions socials de caràcter econòmic. El Decret aprovat que preveu la inversió màxima també concreta els requisits del dret a les prestacions.


 

emancipació jovesS'avalen crèdits per a joves per un valor de 26,4 milions d'euros: 13,2 milions per a habitatge i 13,2 milions per a formació. El crèdit màxim que pot optar un jove per a habitatge augmenta fins els 24.000 euros, mentre que per a formació el màxim és de 30.000 euros.


 

educacióDestaca l'execució d'obres de reforma durant l'estiu a 73 centres educatius, per un import d'11 milions. Es convoquen subvencions per a l'escolarització d'infants de 0 a 3 anys i es destinen 3,9 milions d'euros a ajuts de menjador a la ciutat de Barcelona pels curs 2007-2008.


 

sinistralitat viàriaSe signaran 22 nous plans municipals de seguretat viària que són eines bàsiques de prevenció per reduir la sinistralitat. L'objectiu és disminuir un 30% les víctimes mortals respecte les de l'any 2000.


 

residènciaLa població comptarà amb una nova residència per a gent que també serà centre de dia. La residència tindrà una capacitat de 90 places i comptarà amb un centre dia per a 24 usuaris.


 

nous habitatgesEl Govern ha aprovat una inversió de 2.031.447 euros per a la rehabilitació del Palau Oliver Boteller de Tortosa. Les obres de restauració de l'edifici, catalogat com a Bé Cultural d'Interès Nacional, començaran enguany i es preveu finalitzar-les al 2009.


 

Josep Trueta al mèrit sanitariAmb aquests guardons el Govern vol distingir les persones i entitats que han contribuït a la millora de la sanitat. El lliurament de les distincions tindrà lloc el dia 7 de juny al Palau de Pedralbes.


 

Altres acords

Altres acords destacats son la convocatòria d'eleccions sindicals per escollir els representants dels Mossos d'Esquadra, l'ajut de 2 milions d'euros a dues entitats socials per a l'assistència personal a 60 persones amb discapacitat i l'alerta, feta des del Departament de Medi Ambient i abitatge que els darrers episodis de pluges no allunyen el perill d'incendis forestals a l'estiu.

Finalment, El president ha fet balanç dels sis mesos de mandat.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya