Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 8 de maig de 20007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 8 de maig de 2007

rural El Pla de Desenvolupament Rural 2007-2013 té una dotació total de 1.016 milions d'euros, procedents del Departament d'Acció Rural, el Ministeri i la Unió Europea. El Pla incorpora eines d'assessorament als agricultors per fer viables les explotacions agràries. S'obre una línea de crèdits a interès zero, amb 250 milions d'euros, per complementar les iniciatives de modernització.


 

penitenciària S'ha aprovat l'oferta pública parcial per a l'any 2007 de 412 places del cos tècnic d'especialistes de la Generalitat dels serveis penitenciaris. La convocatòria s'emmarca en el desplegament del Pla d'equipaments penitenciaris 2004-2010 que preveu la creació de nous centres penitenciaris, entre els quals es troba Brians-2.


 

memòria S'ha encarregat l'elaboració d'un Pla que també elaborarà inventaris i servirà per promocionar i difondre els espais més emblemàtics. L'objectiu és promoure el coneixement del patrimoni memorial: trinxeres, casamates, refugis, rutes de l'exili, presons o fosses.


 

cultura El nou guardó distingeix la persona que, pel seu compromís vital i la seva trajectòria, hagi destacat per la seva aportació a la cultura catalana. La cerimònia de lliurament dels Premis Nacionals de Cultura d'enguany tindrà lloc el proper 24 de novembre al Teatre Fortuny de Reus


 

Altres acords

D'altra banda, el senyor Raimon Martínez Fraile cessa, a petició pròpia, com a delegat del Govern de la Generalitat a Madrid, i se li agraeixen els serveis prestats.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya