Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 2 de maig de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 2 de maig de 2007

justícia S'invertirà 37.459.105 euros durant els propers sis anys en dotar de serveis i infraestructures de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) la Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet, els nous equipaments judicials, els centres penitenciaris i de justícia juvenil, i el Departament de Justícia.


 

dependència S'aprova una inversió de prop de 40 milions d'euros en els propers 4 anys destinada a la contractació dels 23 equips de valoració, integrats per 160 tècnics, que hauran de valorar el grau i nivell de dependència dels ciutadans que ho sol·licitin.


 

educació Montcada i Reixac (Vallès Occidental) comptarà amb un nou Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP) amb una capacitat per a dues línies d'educació infantil i primària que s'anomenarà CEIP Mas Rampinyo


 

carretera El Govern impulsa tres actuacions per tal de millorar la fluïdesa i seguretat del trànsit a les poblacions d'Alcanó (el Segrià), Camprodon (Ripollès) i Ullastret (Baix Empordà) (C-38, la C-12 i la GI-644).


 

turisme D'aquí al 2009 estan previstos els primers 11 centres situats al Pallars Jussà, Tortosa, Ripoll, Les, Montblanc, Cervera, Berga, Puigcerdà, Sallent, Vilajuïga i Teià. El pressupost total, de 4.155 milions d'euros, serà assumit a parts iguals entre Generalitat, Estat i ens locals.


 

Frankfurt 2007 Es designen els nous integrants de la Comissió Executiva tenint en compte la nova composició del Govern de la Generalitat amb l'objectiu de reflectir la nova organització de la Generalitat i alhora donar per finalitzada la tasca del Consell promotor i la Comissió de Continguts, atès que ja han complert la seva finalitat.


 

formació El Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) inverteix més de 3,5 milions d'euros en ajuts per a formació de joves. S'impartiran 72 cursos de simulació administrativa avançada durant el 2007.


 

Mossos d'Esquadra La majoria dels nous vehicles es destinaran a cobrir el desplegament d'enguany previst per a l'1 de novembre. L'arrendament, que es farà pel sistema de rènding, anirà a càrrec dels pressupostos dels exercicis 2007 a 2013. El contracte s'ha fet per l'import de 9.334.200 euros.


 

bombers En concret, es tracta de 5 furgons de salvament, 4 unitats de punt de trànsit, 4 furgons de risc químic, 2 furgons de salvaments apícoles, 1 autobomba urbana pesada preparada per treballar en sinistres químics, 1 autobomba cisterna, 1 furgó d'equips respiratoris i 1 vehicle de càrrega.


 

Altres acords

Altres acords destacats han estat la constitució del Consorci de l'Habitatge de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, el reconeixement oficial a l'Hamburg Associació Catalana d'El Pont Blau rep el reconeixement oficial del Govern, la subvenció de 310.000 euros per a la seu de la Fundació Catalana de l'Esplai i l'encàrrec de les obres de suport a la posada en marxa del centre penitenciari Brians-2.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya