Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 24 d'abril

Cercador d'acords

  


Dimarts, 24 d'abril de 2007

aeroport S'aprova el projecte del que serà el primer aeroport construït per la Generalitat. La construcció d'aquest aeroport comporta una inversió pública de 72 milions i una de privada de 60 milions, les obres s'iniciaran aquest estiu i serà operatiu el 2008. L'objectiu és potenciar l'equilibri territorial i la dinamització econòmica de la demarcació i del país.


 

carretera L'autorització de signar un acord amb el Ministeri de Foment per la cessió d'aquestes carreteres i trams permetrà que l'Estat transfereixi 16,2 milions d'euros per a obres de millora en aquests trams de carretera. L'acord inclourà l'intercanvi de la titularitat de l'N-260 i la C-26 entre Olot i Ripoll.


 

eficiència energètica L'acord permetrà la reducció d'un 11% en el consum d'energia als edificis i equipaments de la Generalitat respecte les previsions en l'horitzó de l'any 2015. La primera mesura que es posarà en pràctica serà la regulació de la temperatura en un màxim de 20ºC a l'hivern i en un mínim de 25ºC a l'estiu, sempre que l'ús de l'edifici ho permeti. El programa comptarà amb un pressupost total de 42 milions d'euros.


 

caps El Govern ha aprovat destinar més de 500.000 euros per al finançament de les obres de construcció de dos nous consultoris locals, el consultori de Castellví de Rosanes, al Baix Llobregat, i el nou consultori d'Aitona, al Segrià. El consultori de Castellví es construirà al mateix edifici de centre de dia per a la gent gran del municipi. Pel que fa al nou consultori d'Aitona estarà acabat a la tardor del 2009.


 

telecomunicació Es crea una acreditació de coneixements i competències en tecnologies de la informació i comunicació (TIC). Amb aquest instrument es vol fomentar l'eficàcia en l'ús de les TIC i definir una acreditació estàndard de qualificació professional i de formació dels ciutadans en general, donat el seu caràcter universal.


 

productes ecològics S'ha aprovat l'elaboració d'un Pla d'Acció per al període 2007-2011. Un grup interdepartamental, presidit pel Departament d'Agricultura, tindrà la finalitat d'impulsar l'elaboració d'aquest Pla en un termini màxim d'un any des de la seva constitució, coordinar-ne l'aplicació, crear el grup de treball tècnic encarregat d'elaborar les propostes d'actuació i fixar-ne la dotació pressupostària.


 

Altres acords

Altres acords destacats han estat l'atorgament d'una subvenció d'1,2 milions d'euros a la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes. El reconeixement oficial del Govern a l'associació "Catalans UK" que agrupa catalans i catalanòfils de Londres i la pròrroga de l'entrada en vigor de la prohibició de sacrificar gats i gossos a Santa Perpètua de Mogoda.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya