Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 10 d'abril de 2007 > Pacte nacional per l'Habitatge 2007
Dimarts, 10 d'abril de 2007

El Pacte nacional per l'Habitatge es preveu que estarà enllestit l'estiu aquest estiu


El Pacte nacional de l'Habitatge, previst per un horitzó que va del 2007 al 2016, és el més avançat de tots ja que està vinculat a la Llei de l'habitatge, en tramitació parlamentària, i respon a la urgència del Govern de donar resposta immediata a la demanda creixent i a les necessitats ciutadanes en aquest àmbit.

El Consell de Govern ha pres coneixement dels plantejaments inicials dels quatre pactes nacionals proposats pel president de la Generalitat en el debat d'investidura i acordats amb les diferents forces polítiques parlamentàries. Està previst que tots quatre s'aprovin en el període comprès entre aquest estiu i el primer trimestre de l'any vinent.

La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, ha presentat les bases pel Pacte nacional de la Immigració, que es planteja des de l'àmbit de la col·laboració interdepartamental, d'una banda, però amb les aportacions i la col·laboració de totes les forces polítiques i dels agents econòmics i socials implicats en la matèria.

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha presentat les bases del Pacte nacional per la Recerca, vinculat a la necessitat de recuperar el percentatge d'inversió del PIB català en aquesta matèria en relació a la mitjana europea.

El conseller de Medi ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, ha presentat les bases del Pacte nacional de l'Habitatge, previst per un horitzó que va del 2007 al 2016, i que és el més avançat de tots ja que està vinculat a la Llei de l'habitatge, en tramitació parlamentària, i respon a la urgència del Govern de donar resposta immediata a la demanda creixent i a les necessitats ciutadanes en aquest àmbit.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya