Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern> 10 d'abril de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 10 d'abril de 2007

Habitatge El Govern ha pres coneixement dels informes inicials dels quatre pactes nacionals: d'immigració, recerca, habitatge i d'infraestructures. El Pacte nacional de l'Habitatge, previst per un horitzó que va del 2007 al 2016, és el més avançat de tots ja que està vinculat a la Llei de l'habitatge, en tramitació parlamentària, i respon a la urgència del Govern de donar resposta immediata a la demanda creixent i a les necessitats ciutadanes en aquest àmbit.


 

Pràctiques clíniques El requeriment es fa en relació a diversos preceptes sobre les directrius de bones pràctiques clíniques i la regulació dels medicaments en investigació d'ús humà que considera que vulneren les competències establertes per l'Estatut d'autonomia.


 

S'ha renovat pels propers 4 anys el conveni amb el Consorci de Sant Gregori de Girona d'atenció a persones amb discapacitat psíquica. El consorci està format per la Generalitat de Catalunya, l'ICASS, la Caixa de Girona i la Fundació Joan Riu.


 

La mesura, permesa per la pròpia Llei, retarda fins a finals del 2007 l'entrada en vigor d'aquesta prohibició a un total de 23 municipis: Banyoles, Camós, Cornellà del Terri, Crespià, Esponellà, Fontcoberta, Palol de Revardit, Porqueres, Sant Miquel de Campmajor, Serinyà i Vilademuls i la Seu d'Urgell.


 

Altres acords

Altres acords han estat l'aprovació definitiva d'una modificació puntual de zona verda del Pla General de Tarragona, la designació del nous vocals, representants de la Generalitat, en la Comissió mixta de transferències Estat-Generalitat i dels vocals de la Generalitat als consells d'administració del Consorci del transport públic del Camp de Tarragona i de l'àrea de Girona.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya