Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 3 d'abril de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 3 d'abril de 2007

Decret de sequera El Decret entrarà en vigor la setmana vinent. Les pluges d'aquests darrers dies no han permès, de moment, la recuperació desitjable de l'estat de les reserves, raó per la qual cal prendre mesures preventives per garantir l'abastament.


 

borsa jove La gestió de la Borsa Jove d'Habitatge, de la Secretaria de Joventut, passa a mans del consistori barceloní en compliment de la Carta Municipal de Barcelona.


 

traducció L'objectiu és crear les eines necessàries per desenvolupar, en un futur, un sistema de traducció de veu a veu que sigui aplicable a la telefonia, la traducció simultània de discursos o el doblatge i la subtitulació automàtica de productes audiovisuals.


 

Moble de la Sénia El centre, que s'ubicarà a la Sènia (Montsià), dóna resposta a les demandes del sector empresarial de la fusta i el moble com a instrument de suport a les seves necessitats tecnològiques i d'innovació.


 

llibres El fons inclou documents dels escriptors Antoni Santos i Pere Bohigas, material fotogràfic de Joaquim Pena, i material gràfic de Mercè Llimona i Gaietà Buigas.


 

planejament urbanístic La iniciativa pretén millorar les condicions urbanístiques dels municipis catalans i clarificar i fer més consistent l'ordenament jurídic de l'urbanisme a Catalunya.


 

centres escolars El Govern ha aprovat destinar més de 2 milions d'euros per a ampliacions, reformes i noves construccions de centres escolars. També s'ha aprovat la cessió gratuïta d'un solar destinat a la construcció d'un IES de tres línies a Castelldefels.


 

places de bomber En el decurs del 2007, es convocaran 100 places de bomber de l'escala bàsica del Cos de Bombers de la Generalitat. L'aprovació de l'oferta pública suposa l'inici del tràmit que ha de dur, al llarg d'aquest any, a la convocatòria del procés de selecció de les 100 noves places de bomber.


 

RESCAT El Govern ha aprovat destinar 10.254.400 euros a l'ampliació de la xarxa de radiocomunicacions d'emergències i de seguretat RESCAT. Aquesta xarxa substituirà les actuals xarxes Nexus (Mossos d'Esquadra) i Àgora (Bombers), fins ara existents.


 

parcs de bombers i comissaries Es tracta d'actuacions de reforma, ampliació i millora de diversos parcs de Bombers, a la realització de les obres de nova construcció de la Comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell, i la rehabilitació de la nova seu del Departament d'Interior Relacions Institucionals i Participació a Barcelona.


 

Altres acords

Altres acords destacats han estat la redacció dels plans de mobilitat de les comarques gironines i de Ponent, el cofinançament de la posada en marxa de la segona fase del programa Barcelona-Tànger on l'executiu comunitari destinarà 1 milió d'euros a tercers països en el camp de les migracions i de l'asil. La declaració d'intencions de col·laboració signat entre el Govern francès i el català l'octubre passat per a la construcció i gestió de l'Hospital Comú Transfronterer de la Cerdanya. L'ajut de 97.000 euros a serveis de manteniment per a la residència Sant Josep de Lleida.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya