Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 27 de març de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 27 de març de 2007

pilota L'Avantprojecte de llei aprovat regula quatre professions: animador/monitor esportiu professional, entrenador professional, director esportiu i professor d'educació física.


 

llibretes El període de preinscripció escolar serà del 10 al 20 d'abril. El nou Decret estableix la proximitat i l'existència de germans al centre com a criteris prioritaris a l'hora d'obtenir plaça.


 

Habitatge Aquesta reforma canvia el sistema actual d'adjudicació de baremació per punts per un sistema de sorteig, molt més àgil. La reorganització afecta a l'adjudicació d'habitatges amb protecció oficial promoguts per la Generalitat en segones i posteriors adjudicacions.


 

Cada any es reserva un percentatge del pressupost a contractes d'adquisició d'obres, subministraments o serveis a entitats del tercer sector. La mesura vol fomentar la integració de persones amb risc d'exclusió social en el món laboral.


 

Urna Aquesta Comissió realitzarà els treballs previs a la redacció de la Llei electoral de Catalunya. La Comissió, integrada per un president i cinc vocals, preveu tenir l'informe acabat abans del 30 de juny.


 

Fruita Aquesta fundació té com a objectiu prioritari promoure el desenvolupament rural català. El Patronat de la Fundació s'ampliarà per donar entrada a grans empreses agroalimentàries.


 

Indústria S'ha optat per eximir els enginyers tècnics industrials de la necessitat de realitzar un examen pràctic per a l'obtenció del Certificat


 

Investigadors La creació d'aquest registre té com a objectiu unificar i sistematitzar les dades del sistema universitari català i fer-les accessibles al públic.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya