Generalitat de Catalunya

Acords de govern

Inici > Acords de Govern> 27 de març de 2007 > Contratació amb objectius socials
Dimarts, 27 de març de 2007

El Govern reservarà 8 milions d'euros a la contractació amb objectius socials per aquest 2007


La quantitat reservada augmenta un 13,9% respecte l'any anterior


Cada any els departaments de la Generalitat, els organismes autònoms i les empreses públiques reserven un percentatge del pressupost a contractes d'adquisició d'obres, subministraments o serveis a entitats del tercer sector


La mesura vol fomentar la integració de persones amb risc d'exclusió social en el món laboral


L'any 2006 els departaments de la Generalitat van complir amb el 110% de l'objectiu anual establert pel Govern


Els departaments del Govern la Generalitat, les empreses públiques i els organismes autònoms reservaran aquest 2007 un import total màxim de 8.006.982 euros del pressupost a contractes d'adquisició d'obres, subministraments o serveis a entitats del tercer sector, que fomentin els objectius socials. Aquesta quantitat es destinarà a centres d'inserció laboral de disminuïts i a entitats sense ànim de lucre, que treballin per a la integració de persones amb risc d'exclusió social. Aquesta xifra representa un increment del 13,9%, respecte la quantitat destinada l'any anterior.


Les prestacions que es poden contractar són les obres i els serveis de conservació i manteniment de béns immobles, els serveis de missatgeria correspondència i distribució, d'arts gràfiques, de neteja i bugaderia, restauració, de recollida i transport de residus i altres serveis de subministraments auxiliars per al funcionament de l'Administració.


L'any passat, els departaments de la Generalitat van complir amb el 110% de l'objectiu anual establert pel Govern, que s'havia fixat en 7 milions d'euros. Aquesta és una mesura prevista en la Llei d'acompanyament dels pressupostos de l'any 2003, segons la qual cada any els departaments, els organismes autònoms i les empreses públiques de la Generalitat reserven una part de la seva contractació a aquests tipus d'entitats.
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya