Generalitat de Catalunya

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern> 20 de març de 2007 > El Govern regula la formació professional a distància
Dimarts, 20 de març de 2007

El Govern regula la formació professional a distància


L'oferta de FP a distància es va iniciar de manera experimental el curs 2005-2006

El Govern ha aprovat avui el Decret que regula els ensenyaments de formació professional inicial en la modalitat a distància. Aquesta modalitat pretén fomentar que hi hagi més persones formades i amb major qualificació a fi i efecte d'afavorir la seva inserció, reinserció o progressió laboral i la seva contractació o promoció per part de les empreses.

L'oferta d'ensenyaments de formació professional a distància, que es va iniciar de manera experimental el curs 2005-2006, compta amb 990 alumnes matriculats.

L'objecte d'aquest decret és regular la implantació i organització dels ensenyaments de formació professional inicial en la modalitat a distància. Pel que fa a l'ordenació acadèmica, el currículum i els requisits de professorat dels cicles formatius que s'imparteixin en la modalitat a distància són els mateixos de la formació professional presencial. Entre d'altres aspectes a destacar, els alumnes tindran més facilitats per realitzar les tasques pràctiques associades a la seva formació.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya