Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern> 6 de març de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 6 de març de 2007

Dia Internacional de les Dones Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, el Govern de la Generalitat vol posar de relleu, en primer lloc, el reconeixement al treball diari no retribuït del conjunt de les dones de Catalunya.

Igualtat d'Oportunitats S'ha posat en marxa un Programa per incentivar la Igualtat d'Oportunitats en el Món del Treball adreçat a col·lectius amb especials dificultats d'inserció al mercat laboral. S'han presentat les iniciatives adreçades a les dones, coincidint amb la celebració el 8 de març del Dia Internacional de la Dona.

infants a càrrec Les famílies amb infants menors de 3 anys rebran un ajut anual de 625 euros per infant i per a les famílies nombroses o monoparentals l'ajut serà de 730 euros per infant menor de 6 anys. Els ajuts destinats a les famílies amb infants a càrrec incrementen els imports per al 2007 en més del 4% respecte el 2006. .

vacunes En funció d'aquest programa, tots els preadolescents reben la vacuna contra l'hepatitis A i B als 12 anys. Aquest programa pilot va entrar en vigor l'any 1999, i a partir del 2002 va coexistir amb la introducció en el calendari de vacunacions de la vacuna contra l'hepatitis B als 2, 4 i 6 mesos.

planta dessalinitzadora de l'Àrea Metropolitana La dessalinitzadora prevista tindrà una capacitat de producció de 180.000 m3/dia i estarà situada al marge esquerre de la desembocadura del riu Llobregat, des d'on l'aigua dessalinitzada s'impulsarà fins a l'estació distribuïdora de la Fontsanta.

 

intercanviador d'Arc de Triomf S'ha aprovat la declaració de l'ocupació dels béns afectats per a les obres d'ampliació de l'intercanviador d'Arc de Triomf (L1 i Renfe). El projecte, amb una inversió de 2,1 milions d'euros, permetrà la creació de dos nous vestíbuls més amplis que milloraran l'accessibilitat.


 

Centre d'atenció primària S'invertiran més de quatre milions d'euros per al finançament de les obres de construcció dels nous Centres d'Atenció Primària (CAP) Miami Platja, ubicat dins el terme municipal de Mont-roig del Camp (el Baix Camp), i de Sentmenat (el Vallès Occidental).


 

educacio La subvenció es destina a les obres d'ampliació i reforma d'aquest centre escolar. D'altra banda, s'ha acceptat la cessió gratuïta de quatre solars destinats a equipaments escolars: el CEIP de Sentfores a Vic (Osona), el CEIP del Pont Trencat a Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental), el nou CEIP Sinera a Arenys de Mar (Maresme) i el futur IES de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès .


 

cos de bombers Convocatòria del concurs pel subministrament bianual de vestuari i de material logístic per al cos de bombers. El pressupost, per als exercicis 2007 i 2008, és de 2.944.072 euros. D'aquest total, 1.386.035 euros s'invertiran en l'actual exercici mentre que la resta, 1.558.037 euros, corresponen a la despesa que es farà al 2008.


 

abastament d'aigua Es porten a terme els tràmits necessaris per a resoldre els problemes d'abastament d'aigua potable a Castellví de Rosanes, Gelida i al nucli de Sant Joan Samora (al municipi de Sant Llorenç d'Hortons) amb l'execució de les obres necessàries per a la connexió d'aquests municipis a la xarxa regional d'Aigües Ter-Llobregat.


 

programa Barcelona-Tànger El programa Barcelona-Tànger s'adreça als menors marroquins que han fet un procés migratori cap a Catalunya o que pretenen fer-lo. Amb aquest programa es pretén establir mecanismes d'intervenció en el context familiar que donin alternatives formatives i laborals.


 

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya