Generalitat de Catalunya

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern> 20 de febrer de 2007 > Nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sitges
Dimarts, 20 de febrer de 2007

La nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Sitges es construeix als Plans d'Aiguadolç


La futura comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sitges prevista de cara al desplegament de la policia de la Generalitat a la comarca del Garraf estarà ubicada a la confluència entre el carrer 1 i el carrer 4 del sector Plans d'Aiguadolç, al propi terme municipal de la localitat. El Govern ha acceptat avui la cessió gratuïta dels terrenys on s'ubicarà el nou equipament, de 2.232 metres quadrats de superfície, on ja s'han iniciat els primers treballs de construcció.

Aquesta nova comissaria, projectada pels arquitectes Ignasi Arbeloa i Calderon Folch, té un pressupost de 3.397.081 euros i es preveu que estarà acabada el proper mes de novembre.

La nova comissaria de districte de Sitges tindrà una superfície edificada de 1.716 metres quadrats, amb un soterrani, planta baixa i planta primera, i un aparcament amb una capacitat per a 12 vehicles.

La cessió gratuïta de domini d'aquest terreny ha estat possible perquè, atesa la seva ubicació i característiques, resulta idoni per construir-hi una comissaria, necessària pel desplegament de la policia de la Generalitat a la comarca, prevista per l'1 de novembre d'aquest any.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya