Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern> 20 de febrer de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 20 de febrer de 2007

metro El metro funcionarà ininterrompudament les nits dels dissabtes entre el 14 d'abril i el 13 d'octubre. Es preveu que es beneficiïn d'aquesta ampliacó del servei al voltant de 350.000 viatgers, 233.000 ho faran a les línies de TMB i 91.000 a les línies de FGC.

port El Pla prioritza l'ampliació dels ports ja existents, en comptes de promoure'n la construcció de nou. També inclou els espais naturals del PEIN i la Xarxa Natura 2000.

carretera Les obres, que començaran l'estiu vinent i tindran una durada de 12 mesos, comportaran una inversió prevista de 4,7 milions d'euros. L'objectiu és reduir el trànsit al nucli d'aquesta població.

mossos d'esquadra La futura comissaria estarà ubicada a la confluència entre el carrer 1 i el carrer 4 del sector Plans d'Aiguadolç, al propi terme municipal de la localitat. Tindrà una superfície edificada de 1.716 metres quadrats, amb un soterrani, planta baixa i planta primera, i un aparcament amb una capacitat per a 12 vehicles.

requeriments Els requeriments al Ministeri d'Educació fan referència als decrets que regulen l'ordenació bàsica de la Formació Professional, als ensenyaments mínims del segon cicle d'educació infantil i als ensenyaments mínims de l'educació secundària. 

Consell de Treball, Econòmic i Social El Decret aprovat introdueix per primer cop criteris de paritat de gènere en la composició del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC). El Decret precisa que totes les dades es recolliran, tractaran i presentaran desagregades per sexes.


 

arbres fruiters El Govern ha aprovat el Decret que estableix les noves mesures per evitar la introducció a Catalunya del Foc Bacterià (Erwinia amylovora) i la seva propagació a partir de possibles focus inicials.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya