Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern> 13 de febrer de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 13 de febrer de 2007

equipaments socials L'objectiu és establir i consolidar un model de qualitat amb una distribució territorial equitativa que permeti una major cooperació interadministrativa i associativa per això comptarà amb la participació d'ens socials i ajuntaments.

prestacions socials L'import previst per dotar les diferents prestacions econòmiques de les convocatòries d'aquest any és de 336.175.614 euros i van dirigides a donar cobertura a les persones discapacitades i en situació de dependència.

educacio primària El Govern presentarà el conflicte de competència davant el Tribunal Constitucional pel Decret d'ensenyaments mínims d'Educació primària, del Ministeri d'Educació. També es presentarà un requeriment sobre la regulació de les quotes làcties.

carreteres El projecte permetrà reordenar el trànsit i afavorir la seguretat viària a l'actual encreuament entre la carretera BV-5023 i l'accés a l'autopista. La inversió és d'1,8 milió d'euros i les obres començaran a la primavera, amb un termini de cinc mesos.

canvi climàtic Aquesta comissió decideix i impulsa al si de l'Executiu les accions per lluitar contra el canvi climàtic, i donat el seu caràcter interdepartamental tindrà una actuació àmplia i transversal. 

tràmits empreses Set departaments del Govern buscaran fórmules per millorar el marc normatiu i els processos administratius que afecten a les empreses. En quatre mesos, un informe determinarà les principals millores a dur a terme.


 

Igualtat d'oportunitats L'objectiu d'aquesta iniciativa europea és sensibilitzar l'opinió pública sobre els avantatges d'una societat justa i cohesionada.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya