Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern> 6 de febrer de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 6 de febrer de 2007

equipaments socials La inversió permetrà posar en marxa dues residències per a disminuïts psíquics i una residència i un casal per a gent gran a Mollet del Vallès, l'Hospitalet de Llobregat, Flix i Llinars del Vallès. En total es crearan 88 noves places residencials per a disminuïts psíquics i 90 per a gent gran

Estatut S'ha aprovat el nomenament dels representants de la Generalitat en dues de les comissions de desenvolupament de l'Estatut d'autonomia de Catalunya la Comissió Bilateral Generalitat - Estat i la Comissió Mixta d'Afers Econòmics i Fiscals, dins el termini establert pel propi text estatutari.

carretera Les obres a la C-17, entre La Garriga i Tagament, usquen millorar la seguretat viària mitjançant l'adequació d'accessos a la via. Per la seva banda, s'invertiran 2,4 M€ per a la nova variant de Miralcamp.

depuradora Aquest projecte suposarà una inversió de 2.303.685 euros i es preveu que la depuradora estigui operativa al llarg del 2008. La planta projectada preveu tractar un cabal de 970 m³/dia que abasteixi una població de més de 4.000 habitants. L'actuació contribuirà a garantir la qualitat sanitària de l'entorn i les lleres públiques de les conques de la Tordera.

investigació Es detinen a la Fundació Privada Institut d'Investigació Oncològica de la Vall d'Hebron (VHIO) que està especialitzada en la investigació que ajudi els nous avenços en la millora de la prevenció, el diagnòstic precoç i el tractament del càncer. 

temporers La convocatòria destina 404.000€ i s'adreça als ens locals, cooperatives i altres persones jurídiques. El Govern català assumirà entre el 50% i el 80% de la inversió total i els allotjaments hauran de tenir una capacitat màxima de 50 persones.


 

Altres acords

Altres acords destacats del Consell de Govern del 6 de febrer de 2007 són la demanda del Govern al Parlament per a que tramiti la Llei de l'Agència Tributària pel procediment d'urgència. La Creació del Consell per a l'impuls i el seguiment del desplegament de l'Estatut d'autonomia de Catalunya. La constitució del Consorci del Govern Territorial de Salut de Lleida, la regulació dels complements per mèrits docents i de recerca del personal de les universitats públiques, l'arrendament de 347 vehicles policials i l'aportació de 300.000 €, a través d'Invertec (Societat Catalana d'Inversions en Empreses de Base Tecnològica), a projectes de recerca en biotecnologia de l'empresa Era Biotech.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya