Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern> 23 de gener de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 23 de gener de 2007

agència tributària Catalunya disposarà per primera vegada d'una administració tributària autònoma que gestionarà, liquidarà, inspeccionarà i recaptarà els impostos propis i els cedits totalment.

aparcament trailers L'actuació crearà 132 noves places i estarà situada a l'interior del polígon. Es preveu que les obres, que tenen un import d'1,7 milions d'euros, s'iniciïn abans de l'estiu i tinguin una durada aproximada de sis mesos.

agroalimentari S'aprova un decret que garantirà la seguretat alimentària i, en últim terme, la protecció de la salut de les persones. La mesura respon a una de les necessitats detectades durant el Congrés del Món Rural celebrat l'any passat.

pasarel·la Barcelona Amb aquest ajut, el Govern fa efectiva la política iniciada l'octubre de 2005 d'anar reduint la participació pública a la passarel·la per arribar a assolir el total autofinançament amb esponsorització privada.

cooperació L'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD) concedirà dues subvencions de 450.000 euros cadascuna a projectes de cooperació i solidaritat internacional de CCOO i la UGT als països del Sud. 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya