Generalitat de Catalunya

Acords de Govern

Dimarts, 23 de gener de 2007

1,25 milions d'euros per a la Passarel·la Barcelona


Amb aquest ajut, el Govern fa efectiva la política iniciada l'octubre de 2005 d'anar reduint la participació pública a la passarel·la per arribar a assolir el total autofinançament amb esponsorització privada.


El Govern ha aprovat avui atorgar una subvenció d'1,25 milions d'euros per a la celebració de la tercera edició de Passarel·la Barcelona, celebrada a la ciutat aquest mes de gener. Aquest acord formalitza el compromís expressat des del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa de donar suport econòmic a la tercera edició de la desfilada organitzada per l'Associació de Dissenyadors Gaudí entre els dies 16 i 18 de gener.

Amb aquest ajut, el Govern fa efectiva la política iniciada l'octubre de 2005 d'anar reduint la participació pública a la passarel·la per arribar a assolir el total autofinançament amb esponsorització privada.


La política de promoció de la moda, a favor de la internacionalització i del suport als joves creadors

L'actual política en matèria de promoció del sector de la moda impulsada des del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa pivota sobre els eixos de la internacionalització i del suport a joves creadors independents.

En el camp de la internacionalització, les accions s'articularan en tres línies: l'ampliació dels ajuts per participar a passarel·les internacionals, l'ampliació dels ajuts per participar en fires internacionals, i la potenciació del suport a la comercialització, donant suport a l'obertura de punts de venda dels productes dels dissenyadors a l'estranger, tant en iniciatives individuals com col·lectives.

Pel que fa a l'altre eix -el suport als joves talents independents-, en breu es presentarà el projecte del que es podran beneficiar els joves dissenyadors independents no integrats a grans empreses o grans marques. La intenció és recolzar els joves talents independents que visquin i treballin a Catalunya amb independència de la seva nacionalitat perquè la idea és fomentar Catalunya i en especial, Barcelona, com a plataforma de tendència i de disseny en el món de la moda.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya