Generalitat de Catalunya

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern > 16 de gener de 2007 > El Govern d'Entesa tindrà un màxim de 218 càrrecs eventuals
Dimarts, 16 de gener de 2007

El Govern d'Entesa tindrà un màxim de 218 càrrecs eventuals


Aquesta és la xifra que el Consell de Govern ha considerat adequada, després de posar en marxa la reestructuració del Govern d'avaluar les necessitats i prioritats de cada departament


El Consell de Govern ha aprovat avui l'acord que fixa el nombre personal eventual de la Generalitat en 218. Aquesta és la xifra que el Consell Executiu ha considerat adequada, després de posar en marxa la reestructuració del Govern d'avaluar les necessitats i prioritats de cada departament. La xifra no inclou la relació d'eventuals assignats als expresidents de la Generalitat i al cap de l'oposició, ni els de les oficines de la Generalitat a l'exterior.

Arran de l'acord, els departaments de la Presidència i la Vicepresidència nomenaran, entre els dos, una xifra màxima de 75 eventuals. Els departaments d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Governació i Administracions Públiques, i Economia i Finances, poden nomenar personal eventual sense excedir, conjuntament, els 43 llocs. La resta de departaments poden comptar, cadascun, amb un màxim de 10 llocs.

Serà la Comissió Tècnica de la Funció Pública qui autoritzi la redistribució entre la resta dels departaments d'aquelles places de personal eventual que no s'ocupin. A més, aquesta Comissió podrà autoritzar la creació o modificació dels llocs de treball de personal eventual, sempre d'acord amb els límits d'aquest acord.

El departament de Governació i Administracions Públiques, a través dels seus mitjans electrònics, farà pública la relació de llocs de treball eventual amb la indicació del departament d'adscripció, els noms de les persones assignades i les retribucions totals i el complement específics, entre d'altra informació.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya