Generalitat de Catalunya

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern > 16 de gener de 2007 > Residència per a l'atenció a la gent gran
Dimarts, 16 de gener de 2007

El Govern invertirà 7,7 milions d'euros en la construcció d'una residència per a l'atenció a la gent gran a Barcelona


El nou equipament residencial acollirà 100 places residencials i 25 places de centre de dia


El Govern invertirà 7.770.000 euros en la construcció d'una residència i un centre de dia per a l'atenció de la gent gran al Districte de Nou Barris de Barcelona. El nou centre residencial s'ubicarà en els terrenys que ha cedit l'Ajuntament de Barcelona, situats al carrer del Molí, número 69B-73.

Aquesta actuació respon a l'encàrrec de construcció que el Govern va realitzar el juliol passat a l'empresa Gestió d'Infraestructures per tal que s'encarregués de l'execució dels treballs. L'ajuntament, propietari d'aquest solar de 803 metres quadrats, va acordar la seva cessió gratuïta a la Generalitat, i ara el Govern ha aprovat l'acord d'acceptació d'aquesta cessió per impulsar la construcció de la residència i el centre de dia per a la gent gran.

Aquesta nova infraestructura residencial, que projectarà el Departament d'Acció Social i Ciutadania, tindrà una superfície construïda de 5.500 metres quadrats. A més, el futur centre d'atenció a la gent gran tindrà una capacitat màxima de 100 places residencials i 25 places de centre de dia.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya