Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern> 16 de gener de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 16 de gener de 2007

exili El Memorial Democràtic fomentarà el coneixement de la repressió de la dictadura, de l'exili i de la deportació. Es tracta de la primera institució de l'Estat espanyol dedicada a la recuperació de la memòria històrica.

cardiovascular El Departament de Salut aporta 700.000 euros al Consorci Institut Català de Ciències Cardiovasculars per apropar els programes de recerca cardiovascular als centres hospitalaris i de primària.

gent gran El nou equipament residencial acollirà 100 places residencials i 25 places de centre de dia. La inversió serà de 7.770.000 euros i s'ubicarà en els terrenys que ha cedit l'Ajuntament de Barcelona, situats al carrer del Molí, número 69B-73.

acord L'Institut estarà destinat a la promoció de la cultura de la pau, la mediació en conflictes, el suport a les entitats i moviments socials, la recerca científica en aquest àmbit, l'assessorament de les administracions i la formació d'experts en resolució de conflictes.

poma El nou Pla de Vigilància i Control de Residus en Animals, Vegetals i Aliments a Catalunya (PRAVA) coordinarà totes les investigacions sobre el control de les substàncies als aliment des de la seva producció fins a la seva distribució final.

càrrecs Aquesta és la xifra que el Consell de Govern ha considerat adequada, després de posar en marxa la reestructuració del Govern d'avaluar les necessitats i prioritats de cada departament.

justícia La nova Secretaria s'ocuparà del desenvolupament de l'Estatut en matèria de justícia, de la modernització de l'oficina judicial i de l'impuls de la justícia de pau i de proximitat. 
Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya