Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 9 de gener de 2007

Cercador d'acords

  


Dimarts, 9 de gener de 2007

metge La nova llei transforma l'ICS en empresa pública i adequa la seva organització a les necessitats de salut dels ciutadans. La nova estructura de l'ens serà molt més àgil i permetrà millorar els serveis assistencials, la seva coordinació, i les condicions laborals del seu personal

llei de barris Un estudi determinarà les necessitats de salut dels habitants dels barris de Catalunya beneficiaris de la Llei de barris de les convocatòries del 2004 al 2006. L'estudi indicarà les accions necessàries per millorar els principals problemes de salut d'aquests barris.

recerca S'incorporen 23 professionals que participaran en programes de recerca en diversos centres hospitalaris de Catalunya. Per segon any, el Departament de Salut signa un conveni amb l'Institut de Salut Carles III, que ja beneficia un total de 52 investigadors.

metro Les obres tindran una durada de 20 mesos i un cost de 30 milions d'euros. L'ampliació de la cua de maniobres de l'estació Hospital de Bellvitge permetrà acollir l'augment de trens que es produirà amb la futura connexió entre la Línia 1 i la Línia 9 de la Sagrera.

carretera Les obres tindran un cost de 22,4 milions d'euros i començaran aquesta primavera, amb un termini d'execució de 19 mesos. La nova via disminuirà el pas de vehicles a través de les trames urbanes de Vilanova del Camí i Santa Margarida de Montbui i ampliarà la xarxa arterial d'IgualadaAvís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya