Generalitat de Catalunya

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern> 27 de desembre de 2006 > Col·laboració entre grups de recerca
Dimarts, 27 de desembre de 2006

El Govern impulsa la col·laboració entre grups de recerca amb una inversió de 4,9 milions d'euros


S'aprova el finançament de programes d'investigació que utilitzen xarxes de col·laboració entre grups de diferents universitats i centres de recerca.


L'objectiu és promoure la interdisciplinarietat i la multidisciplinarietat, i potenciar la participació d'empreses i de centres de recerca de fora de Catalunya

El Govern ha aprovat avui el finançament de programes amb xarxes de referència de Recerca, Desenvolupament i Investigació (R+D+I). Aquesta actuació, que s'emmarca en el Pla de Recerca i Innovació 2005-2008 impulsat per la Generalitat, rep una aportació de 4.990.000 euros. Les Xarxes de referència són xarxes de col·laboració entre grups de diferents universitats i centres de recerca amb l'objectiu comú de potenciar la interdisciplinarietat i la multidisciplinarietat.

L'objectiu del programa és impulsar la col·laboració entre grups de recerca de diverses institucions i potenciar la participació d'empreses i de centres de recerca de fora de Catalunya. Mitjançant aquesta actuació també es vol incrementar la capacitat d'elaborar i proposar grans projectes de recerca i innovació en col·laboració.

Aquesta actuació suposa el desplegament d'un dels instruments previstos dins del Pla de Recerca i Innovació 2005-2008, aprovat pel Govern el mes de gener de l'any 2005.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya