Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 27 de desembre de 2006

Cercador d'acords

  


Dimarts, 27 de desembre de 2006

peatges A partir de l'1 de febrer de 2007 la gratuïtat s'aplicarà al túnel del Cadí, als accessos de Mollet (C¬33) i d'Alella (C-32) i al peatge de les Fonts de Terrassa (C-16). La mesura constitueix un pas més en la reordenació dels peatges a Catalunya i en l'homogeneïtzació de les tarifes, especialment en els casos de mobilitat obligada

obra pública S'estableixen nous requisits i instruments per tal de reforçar la seguretat, el control, la transparència i la qualitat en l'obra pública a Catalunya. La Llei preveu més mesures de control que la normativa estatal i, entre d'altres, proposa la creació d'un consell assessor de túnels i una major supervisió de les subcontractacions

habitatges La nova convocatòria s'obrirà el proper mes de gener i generarà una inversió d'uns 200 milions d'euros per a la millora d'una quinzena més de barris. Els 30 projectes beneficiaris de la primera i segona convocatòria ja estan iniciats.

112 Les trucades d'urgència s'atendran des d'un únic centre (Centre d'Atenció i Gestió de les Trucades d'Urgència 112) amb independència de l'administració competent per a la prestació de l'assistència.

educacio El Consell de Govern ha aprovat l'acord relatiu a les condicions laborals del professorat de secundària, que inclou la convocatòria de 4.010 places de catedràtic d'ensenyament secundari fins el 2009.

fàrmacs Nens i adults a partir de 60 anys són els principals destinataris de les campanyes de vacunació. La despesa prevista supera els 46 milions d'euros, un 7,43% més que al 2006.

hospital L'import inclou la compra d'equipaments d'esterilització i farmàcia, mobiliari clínic, aparells mèdics a quiròfan/ UCI, aparells mèdics d'especialitats, aparells d'exploració funcional i de senyalització, equipament divers de diferents serveis i aplicacions informàtiques i radiologia.

residus Es realitzaran inversions per un valor de 14.050.860 euros amb l'objectiu de donar un nou impuls a la implantació d'un sistema de tractament de residus a tot el territori català. A més, continua en marxa el procés per a la construcció d'una planta de compostatge al terme municipal de Jorba, valorada en 2.329.831 euros.

recerca S'aprova el finançament de programes d'investigació que utilitzen xarxes de col·laboració entre grups de diferents universitats i centres de recerca, amb el finançament de programes amb xarxes de referència de Recerca, Desenvolupament i Investigació (R+D+I).

serralada litoral El consorci es proposa reforçar l'oficina tècnica de gestió i dur a terme actuacions en els àmbits de la conservació dels hàbitats, els usos públics, la investigació, la recerca i la difusió dels valors naturals. La Generalitat de Catalunya farà una aportació anual de 113.800 euros.

Altres acords

A més d'aquests acords, el Govern també ha aprovat la presentació d'un requeriment d'incompetència al Reial decret d'ensenyaments mínims de l'educació primària, iniciatives relatives al Projecte de llei del llibre tercer del Codi Civil de Catalunya, canvis organitzatius amb la creació de la Secretaria per a la Unió Europea i la reorganització de la Secretaria d'Afers Exteriors, la promoció de formació continuada dels metges per aconseguir un ús racional dels medicaments, un conveni per millorar la seguretat dels pacients dels centres sanitaris i la construcció d'una residència i dos centres de dia per a gent gran a Barcelona.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya