Generalitat de Catalunya

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern> 19 de desembre de 2006 > Eleccions a les cambres agrÓries
Dimarts, 19 de desembre de 2006

El Govern convoca eleccions a les cambres agrÓries pel pr˛xim 25 de febrer

Les properes eleccions a les cambres agrÓries se celebraran el 25 de febrer del 2007 i la campanya electoral, que tindrÓ una durada de quinze dies naturals, comenšarÓ el dia 9 de febrer i finalitzarÓ el dia 23. El Govern ha aprovat el Decret de convocat˛ria d'eleccions que han de determinar organitzacions professionals agrÓries que exerciran la representaciˇ institucional davant les Administracions p˙bliques en l'Ómbit territorial de Catalunya.

En aquests comicis, els quarts que se celebren a Catalunya, s'elegiran 25 membres per cadascuna de les 4 cambres agrÓries existents a Catalunya (Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona) i tenen com a funciˇ principal determinar quines organitzacions professionals agrÓries tindran la consideraciˇ de mÚs representatives en l'Ómbit territorial de Catalunya durant els propers quatre anys.

La convocat˛ria d'aquestes eleccions s'adequa a la normativa vigent, que determina que aquest procÚs electoral s'ha de convocar cada quatre anys, ja que les darreres eleccions a cambres agrÓries de Catalunya van tenir lloc l'1 de desembre de 2002.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya