Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 19 de desembre de 2006

Cercador d'acords

  


Dimarts, 19 de desembre de 2006

cultura El Govern ha aprovat l'Avantprojecte de llei del Consell de la Cultura i les Arts de Catalunya, l'organisme que col·laborarà en la definició de la política cultural de l'Executiu i donarà pas a un model de gestió cultural amb més participació per part dels creadors.

estadística El projecte de llei de creació del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) el configura com un organisme autònom administratiu. El CEO oferirà un servei d'informació rigorosa, transparent, científica, independent i de qualitat a totes les institucions i ciutadans sobre l'evolució de l'opinió pública catalana.

infancia La Secretaria d'Infància i Adolescència tindrà com a objectiu vetllar pels drets dels menors, impulsar la futura Llei de la Infància i l'Oficina contra el Canvi Climàtic s'encarregarà del compliment del protocol de Kioto. També s'ha acordat una nova organització administrativa en diversos departaments.

carretera La Generalitat destinarà 63,5 milions d'euros als treballs del nou tram de la Garrotxa de l'eix Vic-Olot. Els treballs, que començaran la primavera del 2007, consisteixen en la construcció d'un nou tram de carretera, de 4,1 quilòmetres de longitud, entre la boca nord del túnel de Bracons i la variant de Sant Esteve d'en Bas.

educacio El Consell de Govern ha aprovat les modificacions en el procediment de gestió de la borsa d'interins de l'educació primària. Les modificacions es van pactar el setembre amb tots els sindicats docents a la Mesa sectorial i el novembre es van ampliar les mesures d'acord amb la Federació d'Ensenyament de CCOO i FETE-UGT

fruita Les properes eleccions a les cambres agràries se celebraran el 25 de febrer del 2007 i la campanya electoral, que tindrà una durada de quinze dies naturals, començarà el dia 9 de febrer i finalitzarà el dia 23.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya