Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 12 de desembre de 2006

Cercador d'acords

  


Dimarts, 12 de desembre de 2006

habitatge Es tracta de la primera llei que tracta íntegrament la problemàtica de l'habitatge i ha arribat al Govern amb el consens dels sectors implicats després de vuit mesos de treball conjunt. La nova Llei permet afrontar, de manera global i per primera vegada, tots aquells aspectes que garanteixin l'accés a l'habitatge.

educació El Consell de Govern ha aprovat destinar 7.917.251,98 per a la construcció i ampliació de quatre centres educatius i ha acceptat la cessió gratuïta d'un solar cedit per l'Ajuntament de Vila-seca per ubicar-hi un Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP).

centres socials Es construiran, arreu de Catalunya, quatre centres d'atenció a les persones discapacitades i set nous equipaments destinats a la gent gran. El Govern subvencionarà diverses fundacions, associacions i ajuntaments per tirar endavant els nous equipaments de caràcter social.

joves El conveni subscrit entre L'Hospitalet, Justícia, Medi Ambient i Economia preveu 90 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer per a joves a la Ciutat de la Justícia.

turisme L'aprovació de la creació de l'Agència Catalana de Turisme obre un nou model de participació entre sector públic i privat amb l'objectiu de consolidar Catalunya com a referent turístic internacional.

fruita La Llei té com a objectiu garantir la preservació de l'actual sòl agrícola i el seu bon ús alhora que l'estabilitat i millora de les explotacions agràries existents.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya