Generalitat de Catalunya

Acords de Govern

Inici > Acords de Govern> 12 de desembre de 2006 > Habitatges de lloguer per a joves a la Ciutat de la Justícia
Dimarts, 12 de desembre de 2006

El Govern destinarà 8,8 milions d'euros a la construcció d'habitatges de lloguer per a joves a la Ciutat de la Justícia

El conveni subscrit entre L'Hospitalet, Justícia, Medi Ambient i Economia preveu 90 habitatges de protecció oficial en règim de lloguer per a joves de la ciutat

El Govern destinarà 8.816.000 euros a la construcció d'habitatges de lloguer dotacional per a joves a la Ciutat de la Justícia a través de l'Institut Català del Sòl (INCASOL) en un edifici amb 120 habitatges, 90 de protecció oficial en règim de lloguer per a joves amb residència habitual a l'Hospitalet de Llobregat i 30 més que el Departament de Justícia destinarà per temps limitat a funcionaris d'aquesta administració que hagin estat destinats a Barcelona, fins que trobin un allotjament definitiu.

L'actuació forma part del protocol de col·laboració subscrit el juliol passat entre les conselleries d'Economia i Finances, Medi Ambient i Habitatge i Justícia i l'Ajuntament de l'Hospitalet que preveia la construcció d'un edifici de planta baixa, altell i 8 plantes, amb un sostre total de 9.150 m2, destinat principalment a habitatges de lloguer de protecció oficial per a joves.

En aquest edifici, encarregat a GISA, s'hi ubicarà també un equipament de caràcter local a la planta baixa, amb una superfície d'aproximadament 973 m2. L'ús definitiu d'aquest equipament, així com el seu model de gestió, s'establirà de mutu acord entre la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat.

La construcció d'aquest edifici forma part del conjunt d'obres que s'estan fent per conformar la futura Ciutat de la Justícia de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat que està previst que comenci a funcionar a principis de 2007. El primer edifici que entrarà en funcionament serà el destinat a l'Institut de Medicina Legal de Catalunya i, a continuació, el que allotjarà els jutjats de l'Hospitalet. Tot el projecte compta amb un pressupost de 220 milions d'euros.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya