Generalitat de Catalunya

Acords de Govern

Dimarts, 12 de desembre de 2006

El Govern destina 7,9 milions per a la construcció i adequació de diversos centres educatius

El Consell de Govern ha aprovat destinar 7.917.251,98 per a la construcció i ampliació de quatre centres educatius i ha acceptat la cessió gratuïta d'un solar cedit per l'Ajuntament de Vila-seca per ubicar-hi un Centre d'Educació Infantil i Primària (CEIP).

En concret el Govern, mitjançant el Departament d'Educació, ha autoritzat la signatura de convenis de col·laboració amb quatre ajuntaments catalans per a la construcció i millora de centres educatius. S'ha aprovat la signatura d'un conveni amb l'Ajuntament de Berga per a la nova construcció d'un centre d'educació especial, que comptarà amb una subvenció de 1.980.120,96 euros. També s'ha autoritzat un segon conveni amb l'Ajuntament d'Alpicat per dur a terme obres d'ampliació a dues línies del CEIP Doctor Serés, que comptarà amb una subvenció per import d'1.611.535,13 euros. El Govern ha aprovat l'acord de despesa per a un conveni amb l'Ajuntament de Barcelona per a les obres complementàries del CEIP Mallorca, a les quals es destinarà un import de 399.994,76 euros. Per últim, s'ha aprovat un conveni amb l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, per un import de 3.925.601,13, per a obres d'ampliació al CEIP Horta Vella.

D'altra banda, el Govern ha acceptat la cessió gratuïta d'un solar cedit per l'Ajuntament de Vila-seca situat a "l'Era del Delme", amb una superfície de 8.027 m2 i que serà destinat a la nova construcció del CEIP de Vila-seca amb capacitat per a dues línies d'educació infantil i primària.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya