Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern

Inici > Acords de govern > 5 de desembre de 2006

Cercador d'acords

  


Dimarts, 5 de desembre de 2006

S'aprova el Projecte de llei de serveis socials de Catalunya

serveis socials El Govern ha aprovat el Projecte de llei de serveis socials, que garanteix i universalitza el dret als serveis socials per a totes les persones que tenen necessitats socials a Catalunya. Aquest era un dels projectes de llei que van decaure per fi de legislatura, i ara el nou govern la portarà al Parlament perquè es tramiti i s'aprovi el més aviat possible.

Es posa en marxa l'elaboració del Pla de Govern i dels plans departamentals 2007-2010

Generalitat El Consell de Govern ha acordat encomanar l'elaboració i la gestió del Pla de Govern i dels plans departamentals 2007-2010, dues eines de planificació, programació i seguiment de les polítiques del Govern al llarg de tota la legislatura que pretenen fer de la transparència un element essencial de les relacions entre els ciutadans i el Govern.

S'aprova el projecte de llei de creació del Consell de Relacions Laborals de Catalunya

relacions laborals El Govern de la Generalitat ha aprovat el projecte de llei de creació del Consell de Relacions Laborals de Catalunya, un òrgan col·legiat de participació institucional i de diàleg i concertació social en matèria de relacions laborals. Amb ell es dóna un pas més en la construcció d'un enramant institucional en l'àmbit sociolaboral que es va iniciar amb la reforma del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya (CTESC).

L'Institut de Seguretat de Catalunya integrarà la formació i la recerca en matèria de seguretat

seguretat El Govern ha aprovat el Projecte de llei de creació de l'Institut de Seguretat de Catalunya (ISC), un nou organisme autònom adscrit al Departament d'Interior que serà l'únic centre de formació i recerca en matèria de seguretat, tant pel que fa als cossos policials com els bombers i la seguretat civil. L'ISC neix amb la voluntat de configurar un sistema de seguretat integral per a Catalunya.

El Govern aprova la nova organització administrativa de quatre departaments

administració El Consell de Govern ha aprovat la nova organització administrativa de quatre departaments de la Generalitat: de la Presidència; de la Vicepresidència; d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, i de Governació i Administracions Públiques. Els decrets complementen el Decret de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, aprovat el 30 de novembre passat.

Conveni de col·laboració per implantar el projecte e-sanitat d'atenció sanitària electrònica

salut El Govern de la Generalitat signarà un conveni de col·laboració entre el Departament de Salut, l'Institut Català de la Salut, el Ministeri de Sanitat i Consum i l'entitat pública Red.es en el marc del Pla avanç@ per tal de posar en marxa serveis de sanitat en línia (e-sanitat), tant orientats als usuaris com als gestors i professionals sanitaris.

Construcció de 15 noves depuradores a les comarques de l'Ebre

depuradora El Govern ha acordat impulsar les obres de construcció de quinze noves estacions depuradores a la conca del Baix Ebre incloses dins el Programa de Sanejament d'Aigües Residuals Urbanes (PSARU) a les comarques del Priorat, la Ribera d'Ebre, el Baix Ebre i la Terra Alta.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya