Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern. VII Legislatura

Cercador d'acords

  


ferrocarrils de la Generalitat Aquesta actuació permetrà dotar Terrassa d'una xarxa de metro amb tres noves estacions en punts estratègics de la ciutat, i millorar les seves connexions de transport públic amb la comarca i l'àrea metropolitana. Les obres s'han adjudicat per 172,6 milions d'euros.

Colonia industrial El pla té l'objectiu de consolidar el conjunt de patrimoni cultural vinculat a l'activitat econòmica del Ter transformant les colònies industrials i les fàbriques de riu en espais de residència d'activitat productiva, de freqüentació turística i de preservació de la memòria històrica.

riu Llobregat El Govern ha aprovat l'ocupació urgent dels béns per al projecte de connexió entre els sistemes Ter i Llobregat, que subministren aigua potable a la ciutat de Barcelona i a la seva àrea metropolitana. Aquesta actuació, que ha obtingut finançament europeu, compta amb un pressupost d'execució de 108.665.000 euros.

tractament de residus Subvencions per un import total de més de 237M€ per a la construcció o ampliació de plantes de residus al Maresme, al Vallès Occidental, al Pla de l'Estany i Osona.

justicia El Govern impulsa obres per millorar la fluïdesa i seguretat del trànsit en carreteres de Ponent, l'Àmbit Metropolità i les Comarques Gironines. Aquests projectes significaran una inversió total de 8,7 milions d'euros.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya