Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern. VII Legislatura

Inici > Acords de Govern > Legislatura anterior > 14 de novembre de 2006

Cercador d'acords

  


Dimarts, 14 de novembre de 2006

Estatut El Govern ha acordat comparèixer davant el Tribunal Constitucional en els recursos d'inconstitucionalitat promoguts per les comunitats de Múrcia i la Rioja contra diversos preceptes del nou Estatut per tal de formular, en un termini de quinze dies, al·legacions en defensa de la constitucionalitat del text estatutari.

transport S'ha autoritzat la signatura del conveni entre l'Administració General de l'Estat i la Generalitat de Catalunya per al finançament d'infraestructures del transport metropolità de Barcelona per a l'exercici 2006. L'Administració general de l'Estat aportarà 40 milions d'euros al finançament d'infraestructures del transport metropolità de Barcelona per al 2006.

justicia S'ha aprovat el Decret pel qual s'atribueixen a la Direcció General de Dret i d'Entitats Jurídiques, del Departament de Justícia, l'exercici de les atribucions pròpies de l'Administració de la Generalitat de Catalunya en matèria de notaries i registres públics de la propietat, mercantils i de béns mobles.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya