Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern. VII Legislatura

Cercador d'acords

  


Dimarts, 7 de novembre de 2006

Ecoparc Es constitueix el Consorci per a la construcció i explotació de la Quarta Planta de Tractament Integral dels Residus Municipals de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, l'Ecoparc 4, ubicat als Hostalets de Pierola (l'Anoia). La nova planta tindrà una capacitat de tractament de 300.000 tones anuals de brossa procedent de municipis que ja han implantat la recollida selectiva de la matèria orgànica.

Escala Dei El Govern ha acordat impulsar el desenvolupament de diversos plans turístics a les comarques del Bages, el Gironès i el Priorat amb l'objectiu de millorar l'oferta turística catalana i contribuir així a la modernització i l'adequació d'aquesta indústria amb una inversió total d'uns 1,5 milions d'euros a través de tres subvencions.

carreteres Les obres milloraran les condicions per al trànsit a la C-260, a la comarca de l'Alt Empordà, i a la C-38, a la del Ripollès Aquestes actuacions permetran millorar les condicions per al trànsit a la C-260, a Roses, i a la C-38, al tram entre Molló i la frontera amb França, d'un banda, i a la travessera de Sant Pau de Segúries, de l'altra.

Ferrocarrils de la Generalitat Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a adquirir el 60% de les accions d'Autometro, SA, per a desenvolupar el projecte de transport de mercaderies de vehicles de SEAT des de la factoria de Martorell fins al Port de Barcelona. Segons aquest conveni, amb una inversió de 4,5 milions d'euros, la Generalitat assumeix el cost de la construcció del ramal de connexió de la línia de FGC amb la factoria de SEAT i el feix de vies corresponent.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya