Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern. VII Legislatura

Inici > Darrers acords aprovats > 31 d'octubre de 2006

Cercador d'acords

   Avançada


Dimarts, 31 d'octubre de 2006

Carreteres El Govern ha aprovat el Decret de traspàs de les carreteres de la Diputació de Tarragona per a la seva integració a la xarxa comarcal de carreteres de la Generalitat.

canal El Govern ha aprovat la concessió dels guardons del Turisme de Catalunya. Josep Cabrera i Blanch, del grup Princess Hotels Resorts ha aconseguit la Medalla d'Honor , mentre que la Placa d'Honor ha estat per a l'Escola Universitària d'Hostaleria de Sant Pol de Mar.

medicina El Govern ha aprovat el Decret pel qual s'aprova el Reglament de l'Institut de Medicina Legal de Catalunya. L'Institut, creat l'any 2001, és un òrgan tècnic al servei de l'Administració de justícia que s'encarrega de les proves pericials mèdiques previstes a la normativa vigent de medicina forense.

escola Per resoldre la futura demanda d'escolarització en els nivells d'educació infantil i primària, el Govern ha aprovat un Decret per crear 30 col·legis d'educació infantil i primària a les comarques del Baix Llobregat, Anoia, Alt Penedès, Bages, Garraf, Maresme, Osona, Vallès Oriental, Baix Camp, Baix Penedès, Tarragonès i Priorat.

quimica El Govern ha acordat la creació del Programa "Observatori de Salut i Medi Ambient del Camp de Tarragona" encarregat de fer el seguiment de l'impacte de l'activitat industrial en la salut de la població del Camp de Tarragona.Altres acords

Altres acords destacats del Consell Executiu del 31 d'octubre de 2006 són la signatura d'un conveni de col·laboració entre el Departament d'Economia i Finances; Educació i Universitats i l'Institut Barcelona d'Estudis Internacionals per a la construcció d'un edifici per a activitat formativa, ubicat al carrer Montalegre de Barcelona. També s'ha aprovat la Creació de Programa "Observatori de Salut i Medi Ambient del Camp de Tarragona", Les condicions de treball dels funcionaris del cos de Mossos d'Esquadra, del cos de Bombers i del cos d'Agents rurals de la Generalitat i, finalment, el Decret de les normes generals de producció integrada a Catalunya.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya