Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secciķ (Alt + 2)

Acords de Govern. VII Legislatura

Inici > Acords de Govern > Dimarts, 17 d'octubre de 2006
Dimarts, 17 d'octubre de 2006

PUOSC El Govern ha aprovat la formulaciķ definitiva del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) corresponent a l'anualitat del 2007, a través del qual el Govern aporta als ens locals 138.120.872 euros, la xifra més alta aprovada mai en una anualitat del pla. Amb aquests diners, els ens locals finanįaran 1.269 actuacions relacionades amb infraestructures, pavimentacions, enllumenat públic o equipaments, entre d'altres.

canvi climātic S'ha aprovat el decret d'aplicaciķ del rčgim de comerį de drets d'emissiķ de gasos amb efecte d'hivernacle i de regulaciķ del sistema d'acreditaciķ de verificadors d'informes d'emissiķ de gasos amb efecte d'hivernacle, tal i com permet el desplegament del nou Estatut. Aquest decret servirā per lluitar contra el canvi climātic i assolir els compromisos d'aplicaciķ del protocol de Kyoto.

investigaciķ Es constituirā la Fundaciķ Privada Institut d'Investigaciķ Oncolōgica de Vall-Hebron (VHIO), que tindrā com a objectiu principal la millora en la prevenciķ, el diagnōstic precoį i el tractament del cāncer. L'entitat també jugarā un paper important en la formaciķ de joves investigadors i metges especialistes.

alˇlegaciķ El Govern formularā alˇlegacions al recurs d'inconstitucionalitat presentat pel Govern de l'Estat contra la Llei de la Comunicaciķ Audiovisual de Catalunya que el Tribunal Constitucional va admetre a trāmit i que implica la suspensiķ dels articles impugnats. Es formularan alˇlegacions en defensa de la constitucionalitat de la llei catalana.

recerca Es tracten de la Fundaciķ privada Institut Catalā de Paleontologia (ICP) que impulsarā la recerca en paleontologia humana i de vertebrats i, fomentarā la investigaciķ en el patrimoni paleontolōgic catalā i, la Fundaciķ privada Institut Catalā de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) que impulsarā la recerca en l'āmbit del patrimoni cultural.

cultura El nou Decret aprovat sobre el patrimoni festiu de Catalunya, permetrā crear el futur Catāleg del Patrimoni Festiu de Catalunya, l'instrument que recollirā totes les festes, celebracions comunitāries i elements festius amb vigčncia arreu del territori catalā La novetat és que amplia la tipologia de festivitat.Altres acords destacats han estat l'ampliaciķ del termini per a la solˇlicitud del vot per correu fins al dia 23 d'octubre i la declaraciķ de bé cultural d'interčs nacional la finca de Mas Mirķ.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya