Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern. VII Legislatura

Inici > Acords de Govern
Dimarts, 10 d'octubre de 2006

estatut El Govern ha acordat comparèixer davant el Tribunal Constitucional en el recurs d'inconstitucionalitat promogut per més de 50 diputats del Grup Parlamentari Popular del Congrés dels diputats contra diversos preceptes del nou Estatut d'Autonomia de Catalunya, per tal de formular al·legacions en defensa de la constitucionalitat del text estatutari en un termini de quinze dies.

comerç El Pla Territorial Sectorial d'Equipaments Comercials (PTSEC) regula les implantacions dels establiments comercials subjectes a llicència de la Generalitat de Catalunya i estableix un creixement de 390.236 m2 de superfície comercial. L'aprovació del PTSEC va acompanyada de l'apriovació, també, del Pla de Dinamització del Comerç Urbà

escoles Es destinaran un total de 105.119.238 euros a obres de construcció, ampliació, adequació o remodelació d'onze Instituts d'Educació Secundària (IES) i vint centres d'educació infantil i primària (CEIP) a diverses localitats d'arreu de Catalunya. Aquestes actuacions seran finançades a càrrec dels pressupostos d'ICF Equipaments i efectuades per GISA.

transports La Comissió de Govern d'Economia ha aprovat la inversió, amb caràcter plurianual, de 17'2 milions d'euros en l'adquisició de terrenys per a l'execució de 23 projectes en infraestructures arreu de Catalunya, 16 de les quals en actuacions a la xarxa viària i 7 més en matèria de transports.

trens FGC L'adquisició d'aquest nou unitats permetrà aconseguir una millora de l'accessibilitat i les prestacions actuals, el Govern ha autoritzat a Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a contractar les noves unitats de tren del tipus 213 per un import total de 57'5 milions d'euros. Els trens substituiran altres unitats amb més de 25 anys d'antiguitat.

aigua El Decret del nou reglament per a la Planificació Hidrològica és l'instrument essencial per a la protecció i millora de l'estat dels recursos hídrics i que té en compte les mesures proposades per la directiva marc comunitària de l'aigua, coneguda com a “nova cultura de l'aigua”.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya