Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern. VII Legislatura

Inici > Acords de Govern
Dimarts, 3 d'octubre de 2006

medalla d'or El Govern ha atorgat la Medalla d'Or de la Generalitat a Antoni Gutiérrez Díaz en reconeixement a la seva trajectòria cívica i política al servei de Catalunya. Amb aquest guardó, l'Executiu vol distingir la tasca del polític català en la lluita per la democràcia, la recuperació de les institucions nacionals i per la seva decidida vocació europeista.

emporda El Pla territorial de l'Empordà s'ha aprovat de manera definitiva. Es tracta del segon pla que culmina la seva tramitació aquesta legislatura després de l'aprovació del Pla de l'Alt Pirineu i Aran el juliol passat. El Pla director territorial de l'Empordà abasta les comarques de l'Alt i el Baix Empordà i pretén garantir que el territori empordanès funcioni i es desenvolupi de la manera més eficient i més sostenible possible.

autocars Les Directrius Nacionals de Mobilitat tenen la funció d'establir criteris objectius i àmbits d'actuació que serveixen per a la redacció dels plans territorials, urbanístics, de mobilitat, de transport de viatgers, plans directors de mobilitat i els plans específics. Així, les directrius esdevenen un marc base per a tot Catalunya. Les noves pautes dibuixaran els eixos a tenir en compte per les diverses administracions en mobilitat en els propers anys.

maritim El Consell executiu ha declarat museus d'interès nacional el Museu Marítim de Barcelona i el Museu de Montserrat, i com a bé cultural d'interès nacional, en la categoria de zona arqueològica i entorn de protecció, el conjunt arqueològic d'Ullastret, al Baix Empordà, que comprèn Ullastret, la Serra de Daró, Forallac i Fontanilles.

macia La Medalla i Placa President Macià es va crear l'any 1938 per reconèixer els mèrits laborals de treballadors i empreses i la seva contribució a l'economia catalana. Enguany es premia la tasca de 34 persones i 9 empreses.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya