Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern. VII Legislatura

Inici > Acords de Govern > 26 de setembre de 2006
Dimarts, 26 de setembre de 2006

hospital El Govern ha aprovat invertir un total de 50.913.944 euros en diverses actuacions de remodelació i ampliació de tres centres hospitalaris catalans: l'Hospital de Terrassa, l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès, i el Parc Sanitari Pere Virgili. D'altra banda, també s' invertiran més de 3 M€ en la millora de l'atenció sanitària i de les instal·lacions de dos Centres d'Atenció Primària (CAP) i de dos consultoris locals.

barris Els barris que es beneficiaran d'aquests ajuts són Ciutat Vella, el Clot, Gràcia, Horta, Poble Nou, Poble Sec, Prosperitat, Sant Andreu i Sants, de Barcelona, i el nucli antic de Manresa. La inversió prové de la convocatòria de subvencions relatives a les Àrees de Rehabilitació Integral (ARI) dins del Programa 2005 del Pla de l'Habitatge 2005-2008.

pesca L'Institut Català del Crèdit Agrari (ICCA) avançarà fins a un import màxim de 24 milions d'euros el pagament dels ajuts que corresponen als fons comunitaris. L'acord aprovat afegeix 10 M€ més a l'import aprovat l'any passat que podia avançar l'ICCA del pagament d'aquests ajuts i que era de 14 M€.

sida S'ha aprovat la concessió d'1,5 milions d'euros al Fons Mundial contra la SIDA, la Tuberculosi i la Malària, mitjançant l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD). La salut és un objectiu prioritari de desenvolupament de la cooperació oficial catalana i específicament la lluita contra les malalties infeccioses greus.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya