Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern. VII Legislatura

Inici > Acords de Govern
Dimarts, 5 de setembre de 2006

boscos El Govern ha aprovat el projecte d'ampliació de la Xarxa Natura 2000, després d'haver inclòs les modificacions sorgides del procés d'informació pública de la proposta. Aquesta proposta amplia fins a 1.040.155 les hectàrees de protecció del patrimoni natural.

contenidor El Pla territorial sectorial d'infraestructures de residus municipals considera que calen 108 instal·lacions per poder tractar adequadament les deixalles generades pels ciutadans de Catalunya fins al 2012. D'aquestes, 53 són de nova construcció.

gent gran S'ha aprovat un acord de delegació de competències de gestió dels serveis prestats en els equipaments cívics de la Generalitat a determinats ens locals. L'acord, en el que participaran 18 ajuntaments de tot Catalunya, preveu que la Generalitat continuï mantenint la titularitat, els recursos humans, el finançament i el patrimoni dels equipaments cívics però exercint la cogestió amb els consistoris.

presso El Reglament d'organització i funcionament dels serveis d'execució penal a Catalunya estableix l'estructura orgànica i funcional dels centres penitenciaris de la Generalitat de Catalunya, així com l'organització i el funcionament de la resta de serveis d'execució penal.

homosexual El Pla interdepartamental per a la no discriminació de les persones homosexuals i transsexuals recull, per primera vegada, un reglament de polítiques específiques per a aquest col·lectiu. Es tracta d'una iniciativa pionera a l'Estat espanyol que compta amb una dotació pressupostària de 90.000 euros.

L9 La prestació del servei de transport de viatgers de la línia 9 del metro en el tram entre Can Zam/Gorg i la Sagrera s'ha declarat servei públic i es reconeix a l'Entitat Metropolitana del Transport (EMT) la competència per a la prestació del servei. L'acord s'emmarca en el desenvolupament de la Llei ferroviària de Catalunya, aprovada pel Parlament el març passat.

Altres acords

Altres acords destacats han estat la creació del Consell de Pesca i Afers Marítims de Catalunya per facilitar el debat entre l'Administració i el sector pesquer, la declaració de Bens d'Interés Nacional dEls jaciments de dinosaures d'Abella de la Conca i de Coll de Jou i la distinció Jaume Vicens Vives a la qualitat docent universitària als professors Agustí Pérez, Salomó Marquès i Eduard Bonet, per cinc projectes universitaris que han estat premiats a títol col·lectiu per la innovació docent que representen.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya