Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern. VII Legislatura

Inici > Acords de Govern > 29 d'agost de 2006
Dimarts, 29 d'agost de 2006

pisos El Govern ha aprovat ampliar fins a 47,2 milions d'euros la subvenció per a la rehabilitació d'habitatges durant l'any 2006. Aquesta ampliació es fa davant la bona acceptació rebuda i suposa multiplicar gairebé per sis l'esforç inversor donat que el pressupost inicial dels ajuts era de 8,5 milions.

recerca El Govern destinarà 28,8 milions d'euros a subvencionar projectes empresarials que fomenten la recerca, el desenvolupament i la innovació tecnològica (R+D+i). La convocatòria d'enguany aporta un 9,3 per cent més que la de l'any passat.

muralles de Balaguer El Govern ha aprovat avui la concessió d'un total de 3,9 milions d'euros en subvencions per al finançament de les activitats de diverses entitats culturals i per a la restauració dels monuments històrics del castell de Maldà i Ciutadilla, i les muralles de Balaguer.

avio S'ha aprovat l'acord definitiu de constitució del Consorci urbanístic que haurà de desenvolupar el parc empresarial d'activitats aeroespacials i de mobilitat a la navegació aèria i espacial de ca n'Alemany, a Viladecans. La Comissió de Govern de Política Territorial té prevista una dotació inicial de 150.000 euros per a aquest organisme.

carretera El Govern ha donat el vistiplau a l'expropiació dels terrenys afectats pel projecte de millora de la carretera C-221, a la Terra Alta, on s'invertiran 23,3 milions d'euros. D'altra banda, s'ha aprovat l'expropiació dels terrenys per millorar la carretera C-252 al seu pas pel terme municipal de Figueres, a l'Alt Empordà.Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya