Generalitat de Catalunya

Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)

Acords de Govern. VII Legislatura

Inici > Acords de Govern > 22 d'agost de 2006
Dimarts, 22 d'agost de 2006

Salut El Pla director sociosanitari 2005-2007, l'instrument de planificació sanitària adapta els serveis assistencials a les necessitats emergents com ara, les específiques de la gent gran, les persones amb demències, amb malalties neurològiques i en situació de risc crònic amb diferents graus de discapacitat. El nou pla, que preveu una inversió de 904.280€.

equipaments socials El Govern de la Generalitat ha començat a desplegar el nou Estatut de Catalunya amb l'aprovació de la reconversió de l'actual Delegació del Govern de la Generalitat a Brussel·les en la Delegació de la Generalitat davant la Unió Europea. Això comportarà un reforçament de les competències d'aquest organisme però també la seva oficialització.

l'aigua El Govern català signarà un conveni de col·laboració amb el Ministeri de Medi Ambient per dur a terme diverses actuacions per facilitar la recuperació de les funcions del riu Llobregat i el seu delta com a corredor biològic i d'eix natural vertebrador de la comarca del Baix Llobregat.

residus S'ha aprovat la creació nou centres de formació de persones adultes ubicats a les presons de Catalunya. Aquests nous centres educatius estan totalment reconeguts com a unitats docents i reuneixen tots els requisits legals establerts pels centres de formació d'adults.

urbanisme El Govern i el Ministeri de Cultura signaran un conveni per a l'elaboració de la campanya d'enguany de l'inventari general en format digital dels béns mobles en possessió d'institucions eclesiàstiques a Catalunya. Es calcula que els béns de l'Església catòlica a Catalunya arriben als 50.000 objectes i, fins al moment, un 40% ja està inventariat.

eix Vic-Ripoll El Registre de Convenis de la Generalitat incorporarà, a partir d'ara, els convenis que se signin amb ens públics d'altres estats o organismes internacionals com poden ser els governs regionals o ministeris d'altres estats del món i organismes internacionals com la UNESCO o l'ONU, així com altres entitats locals, fundacions, empreses o universitats.


Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya