Generalitat de Catalunya

Acords de Govern. VII legislatura
Inici > Acords de Govern > 18 de juliol de 2006
Dimarts, 18 de juliol de 2006

Salut El Govern de Catalunya ha autoritzat ampliar en 559 el nombre de places de l'Institut Català de la Salut (ICS) adscrites a l'atenció primària i a l'atenció hospitalària, concretament: 171 metges de família, 29 pediatres, 13 ginecòlegs, 123 infermeres, 31 assistencials no facultatius i 8 no assistencials. Pel que fa a l'atenció hospitalària: 62 facultatius, 98 assistencials no facultatius i 14 no assistencials.

piscina El Consell Català de l'Esport atorga i tramita subvencions per un import total de 28.634.100 euros per a dur a terme 49 actuacions relacionades amb la construcció i el condicionament de centres de tecnificació esportiva de Catalunya.

inmigració L'any 2006 es destinarà 145.322.201 euros per desenvolupar noves actuacions del Pla de Ciutadania i Immigració (2005-2008), un programa que defineix i planifica les accions per integrar els immigrants i que preveu una portació per aquest 2006 que és un 39% superior a la de l'any passat.

tdt El consell executiu ha aprovat avui la concessió de 56 canals de televisió digital local reservats a les empreses privades, després que el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC) hagi emès el seu informe preceptiu i vinculant.

urbanisme Aquest Reglament té com a finalitat desenvolupar la modificació de la Llei d'urbanisme per fomentar l'habitatge assequible, la sostenibilitat territorial i dotar de major autonomia l'administració local.

Col·legiata de Santa Maria a Organyà Les construccions i zones arqueològiques que queden protegides són l'església col·legiata de Santa Maria a Organyà (Alt Urgell), La Igualadina Cotonera a Igualada (Anoia), la seu de la Fundació Joan Miró a Barcelona i el jaciment ibèric i medieval de l'Esquerda, a les Masies de Roda (Osona).


Altres acords

Un altre acord destacat ha estat l'aprovació de tres plans directors que tenen com a objectiu millorar el diagnòstic i el tractament precoç del càncer i de les malalties cardiovasculars i mentals.

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya