Generalitat de Catalunya

Acords de Govern. VII legislatura
Inici > Acords de Govern > 11 de juliol de 2006
Dimarts, 11 de juliol de 2006

Institut cartogrāfic El Govern de Catalunya aportarā un total de 75,7 milions d'euros a l'ICC a través del Programa d'actuaciķ 2006-2009. Aquest programa fixa, entre d'altres objectius, crear un nou mapa municipal, completar el mapa hidrāulic o un sistema de posicionament que oferirā serveis per a la informaciķ geogrāfica i la navegaciķ de vehicles, en temps rea.

cooperatives agrāries S'ha aprovat destinar 17.435.133,13 euros per finanįar la prōrroga del Pla de Modernitzaciķ i Concentraciķ de les Cooperatives Agrāries de Catalunya. Aquest Pla fomenta la competitivitat de les cooperatives catalanes i reforįa la seva posiciķ en el conjunt de la indústria agroalimentāria.

educaciķ El Govern de Catalunya invertirā, amb abast plurianual, més de 22 milions d'euros destinats a inversions en matčria d'educaciķ. Entre aquestes despeses cal destacar els ajuts per a infants de 0 a 3 anys, finanįament de personal de suport dels centres concertats d'educaciķ especial, ampliaciķ d'equipaments i la inversiķ en equipaments de tecnologies TIC.

cinema La societat mercantil Mesfilms Inversions, SL tindrā per objecte participar en la producciķ de llargmetratges cinematogrāfics en rčgim de coproducciķ amb altres entitats. La societat estarā formada per l'Institut Catalā de Finances Holding, SAU. (ICF Holding), l'Institut Catalā de les Indústries Culturals (ICIC) i Televisiķ de Catalunya, SA (TVC).


Altres acords

Altre acord destacat ha estat la constituciķ dels dos primers consorcis que acostaran les polítiques d'ocupaciķ a la realitat socioeconōmica del territori, aquests consorcis integren administracions i agents socials en les polítiques d'inserciķ laboral al Vallčs Occidental i l'Hospitalet de Llobregat, que compten amb una poblaciķ total de 1.068.512 persones.

Avís legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya